top of page
INSTITUTE  of  EURYTHMY in WORKING LIFE
founded by Annemarie Ehrlich in 1986
Name:  Monica 
Surname: Meer  
Nationality: NL
Residence:  NL  
Monica Meer 

Holland

Contact     
Working languages:       Dutch, English
Profile     

Geboren in een gezin waarin de vanuit de antroposofie ontwikkelde levensbeschouwing( waarin de euritmie als beweging vorm haar oorsprong vind), diep verankerd is en waar hiermee in hoge openbare maatschappelijke posities werd gewerkt en geleefd, is deze samenwerking ook in mijn leven een belangrijk thema geworden.

Ik heb in zeer uiteenlopende werk terreinen, op zeer uiteenlopende posities, zowel binnen als buiten de euritmie en de antroposofische werkgebieden actief kunnen zijn.

Daarnaast had ik de zorg voor een groot gezin.

Wat de euritmie betreft:

Na mijn studie euritmie heb ik in zowel onder als bovenbouw van de vrijescholen als docent gewerkt. Ik heb cursussen gegeven aan volwassenen en samengewerkt met veel podium groepen, waarmee ik  grote en kleine opvoeringen in binnen en buitenland heb verzorgt,  zowel uitvoerend, organiserend als ook als choreograaf.

Ik heb daarnaast bestuursfuncties vervult en onderzoek werk gecoördineerd. Sinds enkele jaren is daar het werk binnen bedrijf organisaties bij gekomen. In dit werk kan ik veel van de eerder veroverde vaardigheden samen laten komen.

Mijn ervaring is dat niet alleen een bewust worden van verandering vraagstukken, maar vooral ook het koppelen hiervan aan ervaringen, een dieper verankerde voorwaarde creëert om wezenlijke veranderingen binnen bedrijfsorganisatorische vraagstukken te realiseren.

Met de daarvoor speciaal ontwikkelde oefeningen die behalve het bovengenoemde resultaat, altijd ook veel plezier, en daarmee een andere ontmoeting tussen werknemers en werkgevers  bewerkstelligt kan ik daartoe een bijdrage leveren.

 

bottom of page